ثبت شرکت ها - An Overview

شرکت های دانش بنیان، موسسات خصوصی یا تعاونی هستند که به منظور افزایش علم و ثروت، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری و نهایتا تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه ….. تشکیل می شوند.

بعد از ثبت شرکت شما قادر خواهید بود از امتیازات ویژه ای که به شکل قانونی در نظر گرفته شده به بهترین شکل ممکن استفاده کرده و علاوه بر توسعه کسب و کار خود بتوانید به سود قابل توجهی هم برسید.  ثبت شرکت به شکل کاملاً قانونی به شما این اجازه را می دهد تا از امتیازات ثبت شرکت مانند اعطای نمایندگی ها و همچنین شرکت در مناقصه ها و مزایده های رسمی استفاده کرده و بدین وسیله کسب و کار خود را بیشتر در معرض دید مشتریان و دیگر برند ها و شرکت ها قرار دهید تا بتوانید با بستن قراردادهای مالی بزرگ به سود درآمد زیادی برسید.

بخشی از سرمایه این شرکت از طریق فروش سهام به مردم تامین می گردد و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغی اسمی سهام آنهاست.

اخذ مجوز مربوطه از طرف سازمان های ذیربط برای موسسات غیرانتفاعی

درگاه خدمات الکترونیک قضایی چیست؟

چنانچه در صدد برندسازی تجارت خود می باشید، توصیه می شود برند خود را نیز به صورت مجزا ثبت نمایید.

ب) موضوعاتی که قبل از ثبت نیاز به اخذ مجوز از وزارت خانه، سازمان و یا نهاد مرتبط و ذی ربط دارند و اصل این مجوز باید به اداره ثبت شرکتها ارسال گردد

ثبت تجاری/بازرگانی به منظور حفاظت، پاسخ دهی و کنترل انجام می‌شود در حالی که ثبت آماری نقشی اساسی در سیستم آمار رسمی اقتصادی ایفا می‌کند.[۱][۲]

مسئولیت صحت آگهی های درج شده در این سایت بعهده آگهی دهنده میباشد.

ثبت شرکت حقوقی مهندسی از نقطه‌نظر خدمات رسانی و جنبه علمی و مهندسی آن می تواند با نگاه بر این موضوع که جامعه نیاز به شکوفایی و پروررش استعدادها دارد، مثبت و سازنده تلقی شود.

با این تفاوت که مالکیت سرمایه به شخصیت حقوقی شرکت انتقال نمیابد و هر شخص به طور جداگانه مالک سرمایه ی خود می باشد website و امور به صورت مشارکتی اداره میگردد.

مطابق تعریف قانون تجارت «شرکت با مسئولیت محدود» شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت، مسئول قروض و تعهدات شرکت است».

در هر شرکتی سمت هایی همچون مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره، نایب رئیس هیئت مدیره و عضو هیئت مدیره وجود دارد و همچنین بسته به نوع شرکت ممکن است بازرس اعم از بازرس اصلی و علی البدل هم وجود داشته باشد که باید ضمن تعیین سمت هر کدام از اعضاء شرکت، وضعیت حق امضاء در شرکت را نیز تعیین نمایید.

نکته: مدارک مورد نیاز برای اخذ پروانه تاسیس شرکت تعاونی شامل موارد ذیل است:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *